Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig semestermorgon

Jag vaknar alldeles för tidigt.
En ledig sommarsemesterdag.

Därute brusar motorvägstrafiken.
Blandas med envist fågelkvitter.

Högt på himlen står redan solen.

Endast jag själv är vaken.

I huset.




Fri vers av Amorina
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-29 07:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
2-4-6-8 Motorway...

Jag gillar att gå upp tidigt. Desto mer sommar får jag ju uppleva. Tids nog blir det höst.
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina