Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. jag förvånas...


Människa

Ju större din rikedom är
desto mindre blir
DU
i andras sällskap

Din rikedom
fyller ut
hela
scenen




Fri vers av Maiah VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-30 11:00



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Maiah!

En livssanning som blir uppenbar hela tiden. Gillar speciellt: "Din rikedom
fyller ut
hela
scenen
"

Bra! tycker Fredrik
2010-07-01

  Anna*
Riktigt bra! Din text kan tolkas på två vitt skilda sätt, rent av motsatta, och båda är sanna. Imponerande! :-)
2010-06-30

  Niclas Petersson VIP
Riktigt jäkla bra.
Gillar.
2010-06-30

  Niclas Petersson VIP
Riktigt jäkla bra.
Gillar.
2010-06-30

  Catharina Edin VIP
det var snyggt formulerat!
2010-06-30

  Kjell A. H Lundin
Och pengars makt kan förtrycka den fattige...

Du har så rätt!

Hälsning
Kjell

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1144154

2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP