Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..jag ska fotografera tusenskönan och illustrera denna lilla text snart


Tusensköna

Idag skövlade jag bort
tusenskönor ur gräsmattan

små vackra vitrosa blommor
som sträcker sig mot solen
och gör mig glad

men grannen har länge
blängt på dem och tänkt
onda tankar....

lilla tusensköna
du har det bättre
på ett annat ställe
där de blir glada
av att se din skönhet

här i min lilla trädgård
är det farligt för dig....




Fri vers av Maiah VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-30 11:05



Bookmark and Share


  Anna*
Jag älskar tusenskönor i rabatt eller gräs. De pryder sin plats och lyser upp. :-)
2010-06-30

  stella
Jag vill heller inte ta bort mina tusenskönor så då är vi två!
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP