Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Val i höst, säger bara en sak rösta, rösta, rösta


Alliansen, dödstöten för arbetarna.

Jag är så trött på "Alliansen".
Tycker de har tappat sansen.

Jag har sjuka och arbetslösa vänner.
Förstår precis hur de känner.

Tycker inte alls det blivit bra.
Det är bara som de sa.

De som är unga vad får de för framtidstro.
Direkt från skolan de går till arbetsförmedlingen.

Det finns inga arbeten, så de blir tvugna att gå till sociala
för att få understöd.
Är det bra det?

Man ser hur människorna kämpar, men de kämpar i motvind hela tiden.
Alla dessa som har kapital de berörs inte alls av det här.

Nu har de fått som de vill, arbetaren ska tiga still.
Nej upp till kamp nu i höst.







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ezmeralda VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-30 19:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
P.S. Det är krig och politik som har fördärvat vår jord. D.S.
2010-06-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag tröttnade på alla partier för många år sedan och slutade då att rösta.
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP