Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het uppkastning

 

Ditt lilla kräk
Ditt lilla äckel som inbillar dig så mycket

Du övergav en liten
som slutade att äta
mejslade hålen i sitt hjärta
på sin kropp
för alla att se

Du lämnade en ledsen liten
som kräktes ur sig maten
grät ur sig resten
så att kroppen skulle duga
för alla att se

De har läkt nu
de små

och de tål att tittas på

Du skrattar
Ditt lilla äckel som inbillar dig så mycket

men du ser fortfarande ingenting

 

 




Fri vers (Fri form) av Lena Krantz VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-05 19:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ofantligt fientligt, men med god anledning synes det som.
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP