Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mulen dag har jag hos mig idag

Men det är bra tycker jag
för då kan jag städa av
allt smutts som blivit lidande
ett tag

För har velat lapa solen medans
man kan så en mulen dag passar
bra att sköta om hemmets lilla
vrå som yr av dammtussar
men vad gör det för det är
ingen annan som städar upp
efter oss

Men när huset är rent igen så
är solens sköna värme välkommen
igen men ibland behöver man
åter vända till verkligheten så
idag har jag en mulen dag hos mig

Så nu ska jag börja göra rent hus
sen kan jag njuta av det goda igen
jag njuter av att ha sommaren
här men inte av alla dammråttor
så nu ska dom veck




Fri vers av Ann-christin
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-01 11:24



Bookmark and Share


  Maria T
I dag har jag lapat sol
2010-07-16

  anits VIP
Ja, det är bäst att passa att städa
när dagen är mulen, här har varit
sol och varmt hela dan, så jag väntar
med att städa, det blir nog mulet
här också någon dag
2010-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Mulet här med och inget varmvatten i hela Gävle.
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin