Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen skiner, men...


Chaleur

Quelle chaleur

Sous les rayons de soleil

Le sommeil et la peau nue
----------------------
Vilken värme

Under solens strålar

Sömnen och den nakna huden




Bunden vers (Haiku) av Maria Thunholm
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-01 12:42



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Snygg dikt!
Men haiku...? Nä, då måste man allt vara mindre sträng än jag... ;-)
5-7-5 håller jag mig till.
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm