Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Qui suis-je ?

En me regardant
dans le miroir
j'y pose la question

Qui suis-je ?

Pourquoi ?

Je n'en sais rien,
mais mon image
telle qu'elle est
m'oblige à poser
la question...
-------------------------
Betraktandes mig själv
i spegeln
här ställer jag frågan

Vem är jag ?

Varför ?

Jag vet ingenting,
men min spegelbild
sådan som den är
tvingar mig att ställa
frågan...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-01 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm