Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festivalnätter

Festivalnätterna låg kvar i blodet länge den sommaren, blandbanden sattes på repeat. Sommarminnen en regnig tisdag i oktober, vi dansade oss svettiga, lyckliga och frenetiska.

Vi sträckte händerna mot stjärnorna och jag lovade dig att vi skulle åka runt månen, fram och tillbaka en vacker dag. Löftet ligger kvar, glöm inte det.




Fri vers av Teodore
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-01 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodore