Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter samtal med olika vänner


Är det möjligt

Kan man forma
en annan människa

NEJ

Du kan endast
begränsa

eller

bjuda upp

till

dans




Fri vers av Maiah VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-07-01 16:23



Bookmark and Share


    spliff
jo, har du inte hört om den läskige hjärndoktorn och hans expriment?
2010-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Att försöka forma är av ondo.
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP