Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasta tyglar

om jag känner osäkerhet
om jag känner rädsla
om mina tårar inte tar slut
om jag tappar fotfästet helt
finns du där då
eller vänder du mig ryggen
fast du vet att det är ditt verk
du håller mig med fasta tyglar
men dina tyglar hjälper inte i mitt fall
branten är nära
jag kommer att falla
och det är ditt verk




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-01 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna