Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla fönster är rena


Nu ser jag

Nu ser jag klart genom varje fönster
lite olika saker

bakom några kan jag stå gömd
och iaktta livet utanför

bakom andra kan du se mig

mina fönster är rena




Fri vers av Maiah VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-01 16:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utsikt och insikt...
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP