Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enkelt

jag förstår att
det är svårt att förstå

att någonting så enkelt
som ett väldigt enkelt leende

kan göra min lilla värld
värd att finnas i




Fri vers av tonsoku
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-11-16 17:43



Bookmark and Share


  Smultris
Hur kan något så enkelt vara så svårt att förstå...

Det är inte svårt :)

Tycker om hur du har använt orden...
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku