Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.paulocoelho.com/


Elva minuter

En visionär
talade om för mig
att inte gråta över dig

Han hette Paulo, och var brasilianare.


Att jag grät för att ha
förlorat dig

var fel, rättade Paulo.

Nej, jag hade ju aldrig
förlorat dig,
då jag aldrig haft dig i min ägo.


Och jag kan inte anklaga dig
för att jag älskar dig

kärleken är
på gott och ont



min fria vilja




Fri vers av Elin Brändström
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-01 20:16



Bookmark and Share


  Msann
Bra skrivet! :)
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elin Brändström
Elin Brändström