Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många försent


Hur många försent
Kan det bli

Innan

Innan det blir riktigt försent
Försent för att

Göra nåt ö h t

”natten kommer då ingen kan verka”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-12 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO