Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska visst va fint


Det ska visst va fint
Säger en del
Men när Carola börjar gnälla
och hakan går så de alla "gungar"
"Och ta ut tonerna" så påminner det starkt om
När Helge Eriksson spelade på sin såg….

WoAwOaOaWoAoWaaAAAaaa

Det är ju pinsamt för fasen
Kan ingen i hennes närhet säga åt människan…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO