Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur andras gamla gärningar kan dyka upp och förandra ens tillvaro. Spöken från det förflutna... Och det spöket är min gamla pappa som fortfarande sviker, och hans hemska gärningar, gamla som nya, gör fortfarande lika ont.... Jag vill deportera honom!!


Det förflutnas vingslag

En fjärils lätta vingslag,
så långt borta i tid och rum
Skakar om min tillvaro,
hämtar kraft ur det som var jag
Det som var glatt och glädjefyllt,
ersattes med sorg och rädsla
Det som förr var gryning,
blev till en spökaktig skymning
Min dag blev till natt
Några få lätta vingslag.....




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 480 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-16 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan