Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger dig mitt allt


 

Hopslingrade

Mörker och ljus blandas

Som ett ständigt föränderligt psykedeliskt mönster

Där gränsen mellan din början och mitt slut går i upplösning

För att sedan upphöra

Du är luften vi andas

Jag är orden vi viskar

Flätade fingrar

Mjuka

Med en sanslös urkraft

Har blivit ett

Dina, mina, våra

Vi smälter

Rinner sakta ner

För att blandas i skapelsens nya form

Där du är min

Där jag ger dig mitt allt




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-03 15:29



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Lätt skimrande sensuella rader som smeker en in i läsningen
tar tag i meningen och förförs av det romantiska, sedan djupandas jag i meningar som"För att blandas i skapelsens nya form"
Andas sedan ut genom näsan och känner av det rytmiska i innehållet
2010-08-03

    Max Poisé
Oslagbar romantik som förför hela vägen.
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan