Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själarnas dans

 

 

I hoppets spegel

Står du bredvid mig

Du viskar om kärlek

Allt jag längtat

Din hand mjukt om min nacke

Fjäderlätta fingrar förför

I en förtrollad reflektion

Ser jag våra själar dansa

Hopslingrade

Förenade

I ett ögonblick av evigheten




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-11 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan