Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le Grande Finale

 

 

Solen sjönk sakta ner i västerhavet

Lämnade en brinnande himmel som vittne

Gudarna gråter nu

Vindarna skriker i sorg

Mina stämband har tystnat

Men gudarnas röster tar över

Låter min tystnad höras


Solnedgången blev din


Le Grande Finale


 




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-17 01:31



Bookmark and Share


  Marina Iren Engan
Tack min vän!
Sorgen känns outhärdlig... Kan inte förstå...
Kram!
2010-08-17

  Annica Ström Kvarnström
Så vackert!

Sörjer med dig..
Varma knakiga kraaamar!!!
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan