Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mur av kärlek


 

Det förflutnas grymhet tillåts inte få fäste igen

Brutala ord som förr nådde sina mål har tystnat

Tillfällig dövhet väljs ifall de skulle ljuda

Hårda ilskna händer når inte fram

De slår mot okrossbart glas

Härdad av omtanke

Här  viskas kärlekens uppskattande ord 

Bejakande händer

Mjuka mot varm hud

Smekande, vårdande

Läkande

De bygger en mur av kärlek




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-06 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan