Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din själ skall vandras

 

 

Dina sinneligt vackra drag

Reflekterar din själs rena linjer

Dina ögon där jag speglas

Släpper in mig i ditt innersta

Du låter mig beträda igenvuxna stigar

Där mina fotspår nu kan skönjas

Din själ skall vandras

Med parallella spår

Mina bredvid dina

Med ödmjukhet tar jag nästa steg




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-07 00:05



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Vacker kärlekspoesi..här bjuds vi på vacker vandring i själars landskap.. så mysigt och effektfullt med "dina ögon där jag speglas, släpper in mig i ditt innersta". Tycker om bilderna som målas upp och andemeningen med dikten. Härlig!
2010-08-10

  Annica Ström Kvarnström
Åh vad vackert ! <3

Knaaak
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan