Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen efter

 

 

I sömnens gränsland

Dimslöjorna sakta virvlar mot dess upplösning

Små stavelser börjar samlas

Meningar skönjas

Diffusa frågor trängs bakom ögonlocken

Öppnar dem sakta

Hittar svaren

När jag ser i i dina sömndruckna

Du finns




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-03 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan