Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt val, jag vet


jag håller honom
fortfarande
så nära hjärtat
att jag kan känna
hur han vänder sig
i sängen

på andra sidan stan

han är så invävd i mig
att jag kan känna
med vilken melodi
hans andetag
och puls levererar
livet

när det mörknade
var han

handen som kramade
upp mig på fötter
igen

men när löven blir
brandröda

är jag tillbaka
på ruta ett

ensam




Fri vers av San
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-11-16 18:57



Bookmark and Share


  Propella
Men jisses *mållös* Du är ju grym, tjejen!
2005-11-20

  tonsoku
kraftigt skrivet! första paragrafen framför allt gillar jag supermycket..! obehaglig känsla men, som sagt, så gör man sina egna val och oftast så känns dom nog rätt så logiska för tillfället...
finfint!
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

San
San