Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En undersökning, som omfattar samtliga landets kommuner, visar att Stockholm (borgerligt styrt) tar mest betalt av alla (över 250 kr per möte), sedan varierar det mellan 0 och 200 kr/möte.


Familjerådgivning MÅSTE vara möjlig för alla !

Eftersom många äktenskap knakar JUST pga en ekonomi i kris och många familjer, som behöver denna rådgivning mest av alla, har en ekonomi som är väldigt besvärlig..
DÄRFÖR ska man låta inkomstens/förmögenhetens storlek vara avgörande för avgiftens storlek, dessutom ska man ha ett TAK på högst 150 kr/timme !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-02 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska