Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnen mina

du blomma
du vind
du lilla solbruna kind

du lena
du fina
du goa småfötter mina

du doftande
du kelande
du är så älskad och levande

du jag bär i hjärtat
du jag lever för
till den dag jag dör




Fri vers av Dito VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2010-07-02 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP