Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite interplanetarisk poesi ...., utan en tillstymmelse av allvar.....


Poet - På den här planeten ?

Poet- På den här planeten ?
Eller på Mars
i sällskap med Hadar Cars
en gång politiker
som hoppade av
blev väl en kritiker
som ställde krav

Poet - På den här planeten ?
Kanske på Saturnus
med gasmask och burdus
får ändå ont och cumulus
kliar min kalufs....

Poet - På den här planeten ?
Om inte på Venus
i både sus och dus
här finns inte en lus
trots namnet, ingen mus (!)

Poet - På den här planeten
Vi åker till Pluto
nå´n hund finns ej där
vet ej heller hut, då
hoppar i "makapär"

Poet - På den här planeten ?
Invaderar Merkurius
får inga plus
där finns ej snus
ingen tjej med blus

Poet- På den här planeten ?
Vi landar på månen vår
ingen planet, vi hoppar och går
lätta vi är
ingen chimär

Poet - På den här planeten ?
Till Solen kom vi ej
en alltför het grej........

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 245 gånger
Publicerad 2010-07-02 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska