Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smäckerhetens vagga


jag vill göra det jag är

inte vara det jag gör

för inom mig finns något
som är större än vår värld
men mindre än det mesta
ett litet knippe ljus

ett litet diamanthus

detta lilla väsen
jag ständigt söker skydda

obestämbart
otydligt

omöjligt att se

men det enda jag är säker på

jag vet inte var

detta lilla hav av blixtar finns

men jag vet att jag är enad där

att jag lever för dess skull.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-12-28 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen