Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Gjorde Mig

rycker
sliter

min själ
mitt liv

sipprar bort

inte värt
ett skit

längre

utan dig
ingenting

du gjorde mig




Fri vers av Hanna Carlsson
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-03 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Carlsson
Hanna Carlsson