Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idisslare

så jävla arg på livet
det heter att ge och att ta
allt du gör är att ta

du slukar mig
hel

du spottar upp mig
trasig

en jävla idisslare är du

mer trasig är jag nu
än någonsin förr




Fri vers av Hanna Carlsson
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-29 04:17



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Not good ! Not good at all. Gå !
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Carlsson
Hanna Carlsson