Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min trognaste vän

hur ska jag få dig att förstå

förstå att mörkret är min trognaste vän
vän, kanske inte
men det är han som besöker mig mest

det är så lätt att bara vara
men ändå så svårt

hur orkar man
andas
existera

hur orkar man sluta

avskyr att jag älskar livet så




Fri vers av Hanna Carlsson
Läst 618 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-29 04:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Carlsson
Hanna Carlsson