Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig alltid

hur kan jag skydda dig?
hur kan jag ta dina livets alla sorger?
hur kan jag mjuka dina fall?

en mors kärlek är gränslös
men (lika) hänsynslös är världen

jag vill alltid finnas där
hålla din hand
kyssa din kind

låt mig alltid få vara här
låt mig alltid få beskydda dig


älskade barn




Fri vers av Hanna Carlsson
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-29 04:36



Bookmark and Share


  aol
Kram för din dikt
2019-01-02

  SatansSon VIP
dikten har sting.
2018-12-29

  in effigie VIP
hjärtats urkraft...
2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Carlsson
Hanna Carlsson