Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig ner

så gärna vill jag upp

kippa efter andan

men likt en snara har du mig
i ett fast grepp

jag försöker

jag vill bara upp
upp till ytan

för ett ögonblick

sen får du ta mig
igen

snälla ta mig ner igen
det är lättare där




Fri vers av Hanna Carlsson
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-29 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Carlsson
Hanna Carlsson