Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret tar dig (igen)

sorgen sänker sina svarta vingar över dig
så tunga
så fruktansvärda

ett bottenlöst hav slukar dig
du är fast i en virvel
ju mer du kämpar
desto djupare ner dras du

ett svart hål
det stjäl allt ljus runtomkring
suger livet ur dig
det är det sista du ser

du kan äntligen andas
igen




Fri vers av Hanna Carlsson
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-25 07:37



Bookmark and Share


  J P
ett bottenlöst hav slukar dig
du är fast i en virvel
ju mer du kämpar
desto djupare ner dras du

- Stark och riktigt bra metafor!
/J
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Carlsson
Hanna Carlsson