Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

There's a broad cultural current that conveys the idea that a film's like a football team, it represents a nation, its illustrated literature, filmed radio These are outdated concepts, totally out of touch with todays realities
Jean-Jacques Annaud


Aforism: Cinema Créateur

~¤~

Precis som på en drive-in bio så
uppfattar vissa filmen, andra naturen
omkring den och ibland uppfattar alla
allting...
om man har tur

men det har ju ingen som helst betydelse
för filmens kvalitet...
den är ju redan Skapad

LPWJ 03/07/10

 

se även:

amfora (över100aforismer)

 

 




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 686 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-03 19:52



Bookmark and Share


  Pot Pourri
högsanning presenterad i fin förpackning. tack för den
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP