Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vallmo, blåklocka och timotej

 

 

En blomma för älvarne

två för vindarne

den tredje mindes hon ej

Men du förstår min kära, när tiden runnit ut och minnet blåst bort finns det intet tredje att välja.  

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-03 22:15



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
underbar sommardikt som möter döden. gillar den skarpt!
2010-07-04

    ej medlem längre
Man får va glad över det man minns och två av tre är ju inte så illa haha
Tycker om denna somriga och tankeväckande alster!:)
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP