Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förnöjd. Det är iallafall min känsla av den här dikten. Att må bra av sitt eget sällskap.


Vaggvisa

Nu är det mörkt
Där ute, bakom mina persienner
Men det är varmt i min mage
Och jag ska sjunga en liten vaggvisa
Tyst till mitt eget öra
Dom små tonerna ska inte få nå
Ut till någon annanstans
Bara dansa för mig någon sekund
Innan jag somnar och drömmer en stund




Fri vers av Glömma
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-11-16 20:16



Bookmark and Share


  sorgsen
åh
man blir aldeles sentimental

det var längesen någon sjöng vaggvisor för mig...
2005-11-16

  Wretling
Älskar slutet !
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Glömma