Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om att våga älska någon trots att man blivit sårad så många gånger. Känner igen er får ni gärna skriva en liten rad E Wretling 16e November 2005


Du är rädd för kärleken

Dina droger gör mig hög
Men jag är så låg att jag inte känner av
Livets behag och mina val
Mina mjuka andetag följs av en rysning
Men inte av behag, utan av rädslans drag
Du är rädd för kärleken

Vad gör man när man är rädd för kärleken
När dina andetag ryser när mina smekande ord
Viskar jag älskar dig hjärtat
Men ur min mun kommer luft
Du tittar i mina ögon och säger att du inte har något val
Du är rädd för kärleken

Dina smekande ord handlar inte längre om
Hur mycket jag fick dig att le
Utan hur tom du var nu när du inte våga tro på oss under en bro
Dina tankar handlar inte längre om hur
Det kändes när jag smekte din hud med mina läppar
Utan hur rädd du är för att bli sårad i regnet igen
Du är rädd för kärleken

Mina andetag dom stannar upp varje natt då jag hör dina tårar
För att vara riktigt säkert på att inte missa ifall du skulle säga mitt namn
Men dina tårar blir ensamma och du vrider täcket långt
Bort från mig
Och ensam ligger jag kvar
Du är rädd för kärleken




Fri vers av Wretling
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-11-16 20:18



Bookmark and Share


    Sandra Odhage
Du är otrolig med ord, du får en att förstå och känna igen sig. Jättefin. //Sandra
2005-11-20

  Carlita
Fan så vackert.. Du har ett sätt att använda orden som gör att man verkligen förstår.. "Mina andetag dom stannar upp varje natt då jag hör dina tårar
För att vara riktigt säker på att inte missa ifall du skulle säga mitt namn"..
<--- Klockrent!
2005-11-18

  _Qexa
Erik... Jag känner faktiskt igen mig lite. En aning läskigt. Känslan blir till ord. Jävligt bra skrivit. Tack. / tina
2005-11-17

  tonsoku
fint och smärtsamt... känner nog igen lite ur dikten, och det är inte roligt. men frågan är hur mycket man kan göra åt det, i en sån här situation måste den rädde växa av sig själv... ingen kan finna dig förutom du, när allt kommer omkring.
bra skrivet!
2005-11-16

  sol
..men ont..
2005-11-16

  sol
mm..fint
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling