" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödaren gjord 1983 med obefintlig ljudbalans men B-films foto så det ryker (hon i barnvagnen blev f ö sedermera fru Åke "monstret" Eriksson)




2 Blödiga Rekord

~*~

*den första direct to video skräckfilmen i Sverige

*den sämsta direct to video skräckfilmen i Sverige

ingen director's cut kan hjälpa den av Direktorn för OKEJ
eller alla Ooa Hela Natten pop pengar i världen

Hans G Hatwig (OKEJ boss) och Åke Eriksson (Sveriges enda trumstjärna) är här lite som Hedvig och Ugglan Helge ; som regissör & monster

men som Jay Leno säger om pizza, att även dålig pizza är bra
är dålig video samma sak

LPWJ 26/06/10




Övriga genrer (Essä/Recension) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-03 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP