Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En klurig grej...., åldersnoja ?!


Sex decennier...

Sex decennier
har timat

Sex decennier
ej firat

Sex decennier
old age syndrom
cold case symphtom

Sex decennier
lagrad visdom
aldrig i lönndom
öppna spjäll
varje kväll

Sex decennier
ändå på noll
mycket i moll
lite i dur
fast i min "bur"

Sex decennier
vem bryr sej ?
om vad, så säj ?

Sex decennier
knappast på rutin
anar ett flin
får la lida pin
ta "ett hår av hin"

Sex decennier
har jag funnits
mycket, aldrig hunnits
mycket vatten runnit
spruckna vävar spunnit

Sex decennier
nalkas nu slutet
allra sista "tutet"
hoppas det dröjer en smula
att jag, lite mer, hinner pula.(¤)....

(¤)=Pula : (Ungefär) greja, pyssla med......

---





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-03 23:46



Bookmark and Share


  aol
känner lite igen mig själv, ja min vän så är tidens gång
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska