Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Freestyle

~*~

De som hade freestyle på 80-talet är nu de som har mobiler och iPads, men de måste ha ynglat av sig...

för sjukdomen sprider sig

 

...min stil är fritids fristil

 

LPWJ 26/06/10

 

se även:

amfora (över100aforismer)




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-04 00:45



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
en stor iPod,
kanske inte har kommit hit än

lanserades i våras i USA

Be well,
LPWJ
2010-07-04

  lodjuret/seglare VIP
vad är ipad?
2010-07-04

  L Patrik W Johansson VIP
ja förr var det ju yuppieprylar, och
hippies körde vinylspelare, men vinyl
växer ju också äntligen igen så
bägge tendenserna växer

för att klargöra är jag hippie since
birth och letar ibland efter en
telefonkiosk
att ringa för en femkrona...

men det var ett gäng hippies i silicon
valley som startade både macintosh & PC

Be well,
LPWJ
2010-07-04

  Pot Pourri
ynglen kan nå en.. .)
och fristil är bara att knäppa av åbäket? har man inte mer koll är det kris.. iaf utan hemtele
bra a(m)fora - dubbelt handtag är bäst.
myrgnetar ner en tolkning..
det är bara störande om man är med i "svängen" där myrstockningen finns. jaja.. själv ser jag mer termitbergsformationer när jag hör omvärldens "surr" i mobilvärlden. man kan hoppa över bara staven är tillräckligt lång.
tack för bra pekpinne/påminnelse.
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP