Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM FBI Och CIA misstänker någon för något


OM FBI
Och CIA misstänker någon för något
Så borde man ge den informationen
Till vårt lands rättsväsende
Men så ska det inte funka tydligen
Central Intelligense Agency
”Hör och häpna” de heter så…

De ska själva ”utreda” och
Och kräver information
Av vårt land och andra
De behöver inte ens, ge ut
Sina misstankar
Det börjar likna SÄPO
Som på 60 talet gick runt på parkeringar
I närheten av vänstermöten
Och skrev ner bilnummer för att
”hitta kommunister”

”Central Intelligense Agency”
“Damm good name for idiots”

Rena ”Hooverismen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-04 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO