Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket sådant förekommer överallt, tänkte bidra lite.....


Grasserande Gallimatias !

En blind bågskytt
träffar en trafikskylt
pilen studsar på en polis
som blir förskräckt, naturligtvis
han häktar den blinde
i rödaste rappet
en humanist åser det hela
tänker i detta fall ej vela
attackerar polisen med knutna händer
polisen ,sin vrede mot humanisten vänder
Den blinde stapplar försiktigt iväg
medan polisen tar spjärn mot en vägg
slår humanisten på den bleka truten
Humanisten blir förbannad på snuten !
Tar fram sin snorre (¤) och pinkar på bylingen
får sitta i buren ända till gryningen
"Missfirmelse, våld mot tjänsteman"
Ett åtal väntar mot denne man
Humanisten misslyckades, han
gick hem, sur som ättika
värsta humöret, en riktig "rättika" (¤)
går aldrig mer emellan för en blind
detta var en dyrbar "synd".....

(¤)= Snorre, folkl det manliga könsorganet...

(¤)= Rättika, en grönsak med ganska stark smak, omdiskuterad...

--





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 256 gånger
Publicerad 2010-07-04 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska