Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnets budskap!

Där i skymningsljuset
lågade det till
där det brände, som mest
kunde jag också känna...

Trots hettan din svalka...

Och din totala närhet.

Vad jag behöver mer?
Ingenting!
Jag har ju allt!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-04 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert krivet!


Hälsn. Ann
2010-07-09

  thyra
Mycket vackert Ewa-Britt!
2010-07-04

  Ezmeralda VIP
Vilken vacker text.
En fin känsla som du har förmedlat till oss.
Kram
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt