Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilruteskrap och handskar

Kylan har kommit
med bilruteskrap och handskar

Temperaturen har sjunkit
klart under nollan


Halkan är förrädisk
om du inte är vaksam

Frosten ligger vit
över gräsmatta och tak


Rutorna du skrapar
med bilen på tomgång

Kylan har kommit
med bilruteskrap och handskar




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 687 gånger
Publicerad 2005-11-16 21:48



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Tur för mig att jag inte kommit till bilruteskraps-stadiet än

Bra skrivet
2006-11-07

  Dan Linder
Hutter! Väl iscensatta bilder, som hämtade ifrån i morse! Mörkt är det också...
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh