Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans kärlek i midsommarnatten



Tomglas

och läppstiftsrand

Mannens midsommarstånd

står i brand

Flickans kinder står i lågor

hans hand letar sig in under hennes

vita linnekjol

Han flåsar henne varmt i nacken

han vill brinna

långt, långt

där inne

Nå hennes röda hjärta

från insidan

Stöta hårt

hårt, hårt

mot slidan


Hon är så ung

så vacker mot hans

ålderskyssta lår och midja


Hon är så vacker

och hon är hans

till och med emot

hennes vilja









Fri vers av Baystream
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-05 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med föregående.. den där som inte är medlem längre.. eller så är han/hon det *ler*
2018-09-11

    ej medlem längre
En starkt erotisk text, laddad med slutets allvarsamma fråga (vill hon eller inte? Är detta en kränkning eller ett lustfyllt möte? Så många frågor väcks av slutet, och ändå...ändå är texten, som vanligt i ditt fall, laddat med erotisk sprängkraft
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream