Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Herr Trattkantarell i Skogsbrynet

~*~

Precis som människors mumlande hörs som ett sus från ett stilla skogsbryn

så är tonerna i en orkester

LPWJ 05/07/10

 

se även:

amfora (över100aforismer)




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 816 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-05 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP