Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har iakttagit dig

Sett dig stå där och le
Stå där och le emot alla som du nu kunde se
Och nyfiken som jag blev så undrar jag varför du nu gjorde det
Varför gör du det?
I vilket fall som helst så vart jag lika betagen av ditt leende och kunde genast tänka mig att du är en sån där människa
som man gärna vill umgås med
Så öppen och spontan
Så när jag iakttog dig så kunde jag inte undgå ditt vackra och förtjusande leende
och ville inget annat än att få se dig le
så mycket mer
Ja, jag vart riktigt förtjusad på en endaste gång i dig….

Jag har iakttagit dig….

Ken Cassel
5/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-05 14:59



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert. =)
2010-07-06

  aol
vackert fint vännen
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel