Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärlek är underbart
men lurig
den kan stå och lura
bakom nästa husknut
vem vet
kärleken kan ta nya vägar

som bara dyker upp
utan förvarning
utan att du kan göra någonting

kärlek är stark
den kan du inte rubba på
du kan inte styra den

kärleken är underbar
den övervinner allt




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-07-05 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna