Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här får det bara INTE bli, även om utvecklingen visar de tendenserna....


En Ödesmättad Framtidsvision !

Med ackumulerad reflektion
tog jag mej an en miljon
av övergivna dissidenter
skrivelserna var legio,
det fanns inga gränser !
Jag fortsatte min andefattiga
odyssé
till ett land utan
espri
det var en meningslös
entré
för allt var blott
förbi
som zombier
de vacklade omkring
och amfibier
små blöta "ting"

Med emanciperad ejakulation
förslemmades varenda intention
ingen som helst intervention
total brist på kommunikation

Det ena gav det andra
och många fanns att klandra
och ingen ville vandra
och Ondskan förvandla
istället den förvanskades
och ,endast ytligt, granskades
den,skickligt, sej förskansade
men avslöjades av sansade
Tyvärr var de för få
för att segerns sötma nå
men de resignerar aldrig
i detta eviga krig..........

----






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska